Een geopende houten draaipoort
Poorten
Beschouw hout gerust als een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan de stijl die je nastreeft. Van ultrastrak tot klassiek landelijk, een klassevolle houten omheining met dito poort komt overal tot z’n recht en versterkt de look van je woning. Het stijlverschil creëer je door de juiste keuzes te maken. De Sutter Naturally neemt je bij de hand.

Klassieke poorten met karakter 

Een nieuwbouwwoning in pastorijstijl, een oud huis met grandeur of een woning in fermettestijl. Ze krijgen allemaal meer allure met een traditionele houten poort. Maar de ene klassieke poort is de andere niet. Zelfs binnen dezelfde stijl heb je nog een waaier aan mogelijkheden. 

Luxueuze poort met rondingen

Een poort met bogen en een traditionele woning gaan hand in hand. De mix van rondingen en hout zorgen voor een warm onthaal van je bezoekers. Benieuwd welke vorm jouw voorkeur geniet – allemaal verkrijgbaar als draai- of schuifpoort. 

Een houten draaipoort voor de oprit met een boog naast een deur met hetzelfde ontwerp en met een geïntegreerd huisnummer en een brievenbus.

San Francisco

Een klassieke houten draaipoort voor opritten met een boog en kruisen bovenaan

Vienna

Een doorzichtige houten oprit draaipoort met een napoleonboog en verticale planken

Paris

Traditionele afwerking 

Ligt de vorm vast, dan kan je voor de afwerking nog een stapje verder gaan om het traditionele karakter van de poort helemaal tot z’n recht te laten komen. 

  • Sierlijsten voor extra cachet 

  • Brede palen bekleed met hout of gemetst in dezelfde steen als de woning 

  • Inliggende spijlen, zodat het houten kader zichtbaar is 

  • Brede houten latten 

Gracieuze moderne poorten 

Bij een moderne poort denk je waarschijnlijk meteen aan een rechte poort, zonder bogen en afgeronde hoeken. Klopt, al moeten we daar toch een kleine kanttekening bij maken. Rondingen zijn ook steeds meer in moderne woningen en tuinen terug te vinden. Daar spelen we bij De Sutter Naturally graag op in. 

Een geopende houten schuifpoort met verticale planken voor woningen verbonden met een deur met een brievenbus en een intercomsysteem

Stockholm

Een doorzichtige houten schuifpoort met verticale planken, een intercomsysteem en een modern ontwerp

New York

Een houten draaipoort met verticale planken als toegang tot een garage

Tokyo

Strakke afwerking 

Net als onze traditionele poorten zijn ook al onze moderne exemplaren verkrijgbaar als draai- of schuifpoort. Bovendien stralen een strakke poort en omheining ook klasse uit bij een woning in nieuwe pastorijstijl. Ultrastrak of modern landelijk, de finishing touch kies je helemaal zelf. 

  • Zwarte, aluminium palen voor een strakker effect 

  • Opliggende spijlen, zodat het houten kader niet zichtbaar is 

  • Smalle houten latten, eventueel met zwarte, aluminium strips tussen de spijlen 

  • Zwartgelakte of gebeitste afwerking 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien ben je bij De Sutter Naturally zeker van een technisch hoogstaande residentiële poort, met oog voor schoonheid en kwaliteit. We geven je graag advies, zodat je de juiste keuze kan maken. 

Catalogus aanvragen