Professioneel poortonderhoud

Je investeerde recent in een prachtige houten poort en je wenst je poort in topvorm te houden? Met onze poortonderhoudsformule zorgt ons team van experts er voor dat jouw poort er altijd piekfijn bij staat.

Waarom ons onderhoudscontract een slimme zet is. 

Met een onderhoudscontract ben je niet alleen zeker van een professioneel onderhoud van jouw poort, maar het bespaart jou tijd én vereenvoudigt het beheer van je eigendom.  

Onze professionele onderhoudsservice is efficiënt en omvat een waaier aan taken. Dit is wat we voor jou doen: 

  • Jaarlijkse check-up: We stellen jouw poort en deuren perfect af, zodat alles soepel opent en sluit.  
  • Smeerservice en controle: Wij checken en smeren de scharnieren en sloten, zodat jouw poort geruisloos en vlekkeloos functioneert. We stellen de scharnieren opnieuw af. Geen last meer van afhangende poortvleugels of deuren die niet goed meer sluiten. 
  • Grondige schoonmaak: Sensoren en automatiseringssystemen worden gereinigd. Met onze DS Green Cleaner (een onderhoudsproduct op basis van natuurlijke enzymen) poetsen we het hout van jouw poort op een milde manier en behandelen we ze tegen weer en wind. DS Green Cleaner ontdoet jouw poort niet alleen van groene aanslag maar zorgt er ook voor dat je houten poort minder snel terug groen wordt. 
  • Kleine reparaties, groot Verschil: Zo nodig vervangen we kleine onderdelen zoals schroeven en bouten om grotere beschadigingen of problemen in een later stadium te voorkomen. 

Al deze diensten voeren we uit met een oog voor detail en vakmanschap, waarbij we enkel topkwaliteit materialen en technieken gebruiken om jouw poort in topconditie te houden. 

Met een onderhoudscontract ben jij verzekerd van een zorgeloze werking, voorkom je problemen en blijft jouw poort er esthetisch top uitzien.  

Jouw poort, onze zorg 

Een onderhoudscontract is de sleutel tot een lang en gelukkig leven voor jouw poort. Sluit vandaag nog zo'n contract af en ervaar het gemak van een professioneel onderhouden toegangspoort. Neem contact met ons op om jouw onderhoudscontract te starten en laat jouw poort over aan onze zorgzame handen.