Bij De Sutter Naturally geloven we dat de kwaliteit en stijl van je houten poort versterkt worden door de juiste poortpalen. We hebben daarom een prachtige reeks zwarte metalen palen en metalen palen met houtbekleding ontworpen. Deze elegante en robuuste poortpalen combineren perfect met onze residentiële poorten en dragen bij aan een harmonieus, samenhangend geheel. We hebben oog voor elk onderdeel dat bijdraagt tot het creëren van de perfecte look voor jouw residentiële houten poort. Daarom zijn we trots op onze brede selectie palen die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineren.

Metalen palen met houten bekleding 

Onze met hout beklede metalen palen zijn een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en industriële stevigheid. De hoogwaardige houtbekleding, verkrijgbaar in diverse houtsoorten, zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. De onderliggende metalen structuur garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid en sterkte. Deze palen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, met of zonder ingebouwde brievenbus.

  • Hoogwaardige houten bekleding 

Rond het metalen profiel plaatsen we een houten bekleding van 22mm dik. Deze bekleding, gemaakt van dezelfde houtsoort als je poort, voegt een stijlvolle esthetische dimensie toe aan de robuuste metalen constructie.  

  • Duurzaam ontwerp 

Onze metalen palen torsen of trekken niet krom en hechten beter aan beton. Bovendien worden er geen houten delen in de grond gestoken, wat bijdraagt aan een langere levensduur. De houten koker van deze palen is zeer stevig gemaakt, wat betekent dat ze goed bestand zijn tegen impact en de tand des tijds kunnen doorstaan.

  • Praktische functionaliteiten 

De holle constructie van onze palen is ideaal voor het wegwerken van kabels, het inbouwen van een videofoon of het bevestigen van lampjes. Dit biedt de vrijheid om je poort verder te personaliseren. 

  • Veelzijdige afwerkingsopties 

De metalen palen kunnen afgewerkt worden met lakwerk/beits, waarbij we de houtsoort Accoya gebruiken, die zich uitstekend laat schilderen. Voor de bovenkant van de palen kan je kiezen tussen een klassieke look, een strakke inox afwerking of een moderne, zwarte uitstraling. 

Standaardpalen met houtbekleding 

Met een buitendiameter van 170x170mm scoren deze metalen palen met houtbekleding zowel op het gebied van prestaties als ontwerp. Deze palen kunnen achter de poort geplaatst worden, waardoor er aan de voorzijde geen palen zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak, naadloos uiterlijk.

 

Brede palen met houtbekleding 

Met een buitendiameter van 450x450mm, zijn deze palen speciaal ontworpen om onze residentiële poorten een indrukwekkende, onderscheidende uitstraling te geven. De grotere afmetingen voegen een extra niveau van indrukwekkendheid en aantrekkelijkheid toe aan je houten poort.

 

Optie: Geïntegreerde (pakket)Brievenbus

Je kan je poortpaal voorzien van een geïntegreerde brievenbus met een brievenklep in een materiaal naar keuze aan de voorzijde, en een deurtje aan de achterzijde om de brievenbus te legen. Deze unieke combinatie van functionaliteit en design maakt deze paal nog functioneler.  
Deze paal is tevens breed genoeg voor een brievenbus met pakketvak. Dit vak wordt geleverd met een grotere deur aan de voorkant, die al dan niet kan worden afgesloten.

Zwarte metalen palen 

Onze zwarte metalen palen zijn een toonbeeld van minimalistisch design. Met hun strakke lijnen en verfijnde afwerking voegen ze een subtiele, maar onmiskenbare elegantie toe aan jouw residentiële houten poort. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kunnen zelfs worden uitgerust met een ingebouwde brievenbus voor extra functionaliteit.  

  • Strak en stijlvol design 

Deze palen zijn strak afgewerkt met een zwarte poedercoating, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling. Ze zijn bijzonder aantrekkelijk in combinatie met een rechte poort, zoals ons Model Stockholm, en vormen een prachtig contrast met een vergrijsde poort. 

  • Duurzaam en robuust 

Dankzij de zwarte poedercoating kunnen deze metalen palen tegen een stootje. Ze zijn ontworpen om weerstand te bieden aan zowel de weerelementen als dagelijks gebruik, wat hun levensduur aanzienlijk verlengt. 

  • Subtiele plaatsing 

Voor een minimalistische en strakke look kunnen deze palen achter de poort worden geplaatst, waardoor ze vanaf de voorkant onzichtbaar zijn. Deze subtiele plaatsing draagt bij aan de gestroomlijnde uitstraling van je houten poort. 

  • Verschillende afmetingen 

Deze zwarte metalen palen zijn verkrijgbaar in de maten 180x180mm, 400x180mm en 400x360mm. De grotere varianten kunnen ook worden uitgerust met een ingebouwde brievenbus. 

Volle poortpalen in Azobé of Maobi

Bestand tegen de tand des tijds
Azobé en Maobi zijn bekend om hun natuurlijke sterkte en dikte en de daarbij horende duurzaamheid. Hierdoor bieden ze niet alleen een uitstekende ondersteuning voor je residentiële poort, maar weerstaan ze ook buitengewoon goed aan schade door schimmels, insecten en extreme weersomstandigheden. Dit betekent dat je poortpalen hun structuur en integriteit behouden, zelfs na jaren van blootstelling aan de weerselementen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vroegtijdige slijtage of vervanging.

Elegantie ten top
Naast hun functionele voordelen, voegen Azobe en Maobi een onmiskenbare esthetische schoonheid toe aan je residentiële poort. De diepe, rijke kleur van deze houtsoorten en hun natuurlijke textuur creëren een tijdloze, elegante uitstraling die naadloos past bij zowel moderne als traditionele architectuur. 

Verschillende afmetigen
Deze poortpalen zijn verkrijgbaar in diameter 15x15cm of 17x17cm.

Wens je een eenvoudiger, strakker ontwerp dan zijn onze palen uiteraard ook verkrijgbaar zonder ingebouwde brievenbus. Wens je toch een bijhorende brievenbus voor een mooi geheel, maar niet ingewerkt in je poortpaal? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod houten brievenbussen