De kwaliteitsreferentie voor houten poorten en omheiningen | Lokale productie, ecologisch en snelle levering | Veiligheid voor dieren

Poorten & omheiningen

Wij plaatsen premium omheiningen en poorten met een authentieke, landelijke uitstraling. Met aandacht voor degelijkheid en veiligheid, met een esthetische én functionele meerwaarde voor je weide als resultaat. Maak je keuze uit het ruime assortiment.

Bekijk het aanbod

Stallen

Unieke houten schuilstallen die perfect bij onze authentieke omheiningen en poorten passen. Stel de veiligheid en het comfort van je buitendieren voorop met een echt ‘vijfsterrenhotel’ dat beschermt tegen zon, regen en wind. 

Bekijk het aanbod

De Sutter Naturally | Importeur en producent van hout en toepassingen naar Belgische kwaliteitsnormen | Korte levertijd en ultiem maatwerk

Wood Solutions

Ons hout en onze kennis lenen zich tot verschillende toepassingen naast omheiningen. We ontzorgen en ondersteunen u graag met het leveren van kwalitatieve houten grondstoffen, tussen- of eindproducten. Zo vertalen wij onze waarden kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid ook naar uw onderneming.

Lees meer

Nieuw product in RECO-materiaal: Infinity

DS introduceert een nieuw product in hun gamma: omheiningen in RECO-materiaal. Een omheining in kunststof, maar dan eindeloos recyclebaar en op en top elegant. Kwaliteitsvol, oerdegelijk en veilig. Dat is Infinity: onze RECO-paardenomheining met een exclusieve look.

Lees meer

%

Tevreden klanten

Jaar ervaring

km

Omheining geplaatst het afgelopen jaar

Poorten geproduceerd in 2020

Levenslang genieten van een houten poort, omheining of schuilstal van De Sutter Naturally

Een houten realisatie van De Sutter Naturally is een must-have voor je dier en een meerwaarde voor je eigendom. Met veiligheid en functionaliteit troef, en tegelijk een eyecatcher met een unieke authentieke look. Stijlvolle topklasse met een degelijke uitstraling, en dat voor jaren. 

Een houten omheining, poort of schuilstal heeft geweldige pluspunten. Deze maximaal uitspelen doe je met een ervaren kwaliteitspartner aan je zijde. De Sutter Naturally is jouw garantie op sublieme service voor, tijdens en na het plaatsen van je houten aanwinst. Jarenlang genieten, met minimale inspanningen voor jou.

Samenwerken is voor ons handelen in vertrouwen. Persoonlijk en warm, zoals je van een familiebedrijf mag verwachten. Van plaatsbezoek tot productie in ons atelier en plaatsing in eigen beheer… het totaalplaatje klopt. Daar waken wij over. Dat voel jij als klant, en dat voelen je dieren ook.

Ontdek het aanbod