+45 jaar topkwaliteit & exclusieve uitstraling

Het verhaal van De Sutter Naturally begon in 1977. Oprichter Peter De Sutter werkte toen als staljongen bij topruiter Eric Wauters. Hij stelde destijds vast dat er geen professionele oplossingen bestonden voor paardenomheiningen en weidepoorten. Hij ging dan maar zelf aan de slag. 

Meer dan 45 jaar later is De Sutter Naturally uitgegroeid tot de onbetwistbare marktleider in Europa, met Jeffrey De Sutter als 2de generatie aan het roer. Topkwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en service vormen al 45 jaar de belangrijkste bedrijfstroeven. Net zoals de passie en toewijding van ons team.

We zijn ook gedreven door innovatie. Onze poorten, omheiningen, schuilstallen en wood solutions zijn steeds verder ontwikkeld op maat van de hedendaagse noden en met maximaal comfort voor de gebruikers in het achterhoofd. We zijn fier en trots op ons oerdegelijke aanbod, inclusief houten poorten voor particulieren.

Ons verhaal

De Sutter Naturally is in Europa de referentie voor het ontwikkelen en produceren van omheiningen en toebehoren. Ultiem veilig voor mens en dier, met een meerwaarde voor het eigendom van de klant. D...

Blog

Verken onze inzichtelijke blog voor deskundige tips en inspiratie over buitenleven. Lees meer over de kunst van het creëren van functionele en mooie ruimtes.

Jobs

Ontdek de carrièremogelijkheden bij De Sutter Naturally. Bekijk onze vacatures en kom bij ons team om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.