Verlichting brengt je poort tot leven!

Een robuuste landelijke wandlamp of strakke geïntegreerde LED-verlichting in de poortpalen: voor elke stijl van poort bieden wij kwalitatieve en esthetisch mooie verlichting die je poort nog beter tot zijn recht doet komen.

Een koninklijke botania wandlamp

Royal Botania Beamy Wall  

Royal Botania staat synoniem voor luxueuze buitenverlichting. Dat laat zich ook merken bij de Beamy. De Beamy wandlamp is zonder twijfel de populairste wandlamp van dit merk. Het model valt op door zijn eenvoud en bescheidenheid maar ook door zijn materiaalkeuze. De Royal Botania Beamy wandlamp is een robuuste lamp met een landelijk karakter. De afwerking in antiek messing of zinklegering geven de wandlampen een tijdloze uitstraling. Deze kleine wandlamp komt het beste tot zijn recht wanneer ze met meerdere samen gebruikt wordt. 

Technische details 

  • De Royal Botania Beamy heeft een GU10 lampvoet, hier kan je ofwel een halogeenlamp of een led lampje voor gebruiken.  

  • De Beamy is wel dimbaar, maar niet richtbaar.  

  • Deze wandlamp is bedoeld voor gebruik buitenshuis en heeft dan ook een IP-waarde van 44.  

  • De afmetingen bedragen 80 x 110 x 80 mm (L x B x H). 

Een houten schuifpoort met led-verlichting aan de zijkanten

LED-verlichting 

Kies je voor geïntegreerde LED-verlichting in de poortpalen dan kies je voor een zacht licht met een exclusieve uitstraling. De verlichting wordt volledig op maat ontworpen en in de palen ingewerkt – waterproof en feilloos afgewerkt. De LED-strips zorgen ‘s avonds bovendien voor een mooie warme gloed aan je oprit of tuin.

Technische details: 

  • 2700K lichtkleur zorgt voor een warme lichtkleur 

  • Afdekking ligt gelijk met het profiel zodat enkel de LED-strip zichtbaar is