Geïntegreerde brievenbus 

Je domein is afgesloten en beveiligd met je nieuwe poort. Maar hoe raakt de post nu tot bij jou? Eenvoudig: met een brievenbus, ingewerkt in de poortpalen of achter de poortvleugel. Voortaan hoef je zelfs de buren niet meer lastig te vallen met je online bestelde producten. De bezorger kan ze gemakkelijk bij je afleveren in je eigen pakketbus, verwerkt in de paal van je poort. 

Wanneer je kiest voor een geïntegreerde brievenbus sluit de stijl van de brievenbus niet alleen aan op de stijl van je poort, daarnaast is het ook praktisch. Je verliest zo geen extra ruimte aan een aparte brievenbus en is het bijvoorbeeld makkelijker om het gras errond te maaien of onkruid te wieden.  

Een close-up van een huisnummer op een houten vlak

Huisnummer 

Een poort is vaak de plek bij uitstek om je huisnummer duidelijk zichtbaar te maken. Dat bespaart bezoekers en de postbode heel wat zoekwerk. Hoe het huisnummer wordt vormgegeven en van welk materiaal het gemaakt wordt, is bepalend voor de gehele look van je poort.  

Rvs-huisnummers gecoat in een RAL-kleur zijn een mooie optie. Met een 3D-huisnummer geef je je poort meteen een moderne look. Zeker wanneer het formaat van het huisnummer wat groter is, kan het een echte eyecatcher zijn. We geven het huisnummer een flinke diepte met afstandshouders waardoor een 3D-effect ontstaat. Huisnummers kunnen voorzien worden in dezelfde stijl als de afwerking van de brievenbus. 

In onze showroom kan je alle verschillende stijlen van huisnummers bekijken. Breng ons zeker een bezoek en stem zo de keuze van de accessoires af op de stijl van je poort voor een mooi ogend geheel.