Handvat op een houten deur
Poorten
Met een houten poort uit padoek of Accoya® kies je voor degelijkheid. Een lijn die je graag doortrekt in het poortbeslag. Het scharniersysteem van Residential Gates stelt je niet teleur. Dé duurzame finishing touch voor je residentiële poort.

Uniek scharniersysteem 

De scharnieren van Residential Gates zijn op z’n minst uniek te noemen, met kwaliteiten om mee uit te pakken:

  • Roestvrij 

Met scharnieren die na enkele jaren verroest zijn, ben je bitter weinig. Weg stevigheid van de poort. En ook qua look moet je inboeten, want geef toe: mooi zijn verroeste scharnieren niet. 

Met de scharnieren van Residential Gates zit je safe. Ze zijn volledig gemaakt van inox – ook wel roestvrij staal genoemd – en bovendien duurzamer dan de gegalvaniseerde variant of de scharnieren van gelakt staal. 

  • Verstelbaar 

De scharnieren van Residential Gates zijn regelbaar. De hoogte, de links-rechtsuitlijning en de draairichting van de poort kunnen daardoor eenvoudig bijgesteld worden.  

  • Ultrastevig 

Omdat de scharnieren zo stevig zijn, kunnen ze het gewicht van de poort probleemloos dragen. Daardoor gaat de poort niet afhangen. Een absolute meerwaarde, want als een vleugel van een draaipoort afhangt, functioneert de poort niet goed meer. Bovendien moeten de scharnieren dankzij de stevigheid niet voortdurend bijgesteld worden. 

  • Op maat gemaakt  

De Residential Gates scharnieren zijn een eigen ontwerp en worden 100 % op maat gemaakt. Kwestie van de best mogelijke kwaliteit te bieden aan klanten. Op maat gemaakte scharnieren zijn immers perfect voor de grootte en het gewicht van de betreffende poort, alsook voor de beoogde draairichting.

Klinken, hendels & grendels 

Hoewel scharnieren een essentieel onderdeel zijn van je draaipoort, is ook het effect van klinken, hendels en grendels niet te verwaarlozen. Ze dragen allemaal bij tot de stijl die je voor ogen hebt, of die nu landelijk of strak modern is. Wat je ook kiest, het poortbeslag van Residential Gates is altijd roestvrij en van de hoogste kwaliteit.

Catalogus aanvragen