Poorten
Schuiven maar die poort. En dat kan links, rechts of in beide richtingen. Ideaal voor een draaipoort of als openschuiven in een bepaalde richting niet mogelijk is. Goed kiezen is de boodschap, en daarbij spelen de breedte en grootte van je oprit en de hellingsgraad een rol.

Oplopende oprit of te weinig plaats

Stel: je hebt een oplopende oprit. Of er is te weinig plaats tussen de poort en de garage, waardoor er geen auto achter de poort geplaatst kan worden. Een draaipoort is dan niet aan de orde. Een schuifpoort will do the magic. Maar welke kant moet ze op als je ze open wil?


En schuifpoort kan al schuivend open mits voldoende ruimte in de breedte. Als de afstand tot de buur bijvoorbeeld te klein is, lukt zijdelings openschuiven niet. De poort zou eventueel naar de andere kant opgeschoven kunnen worden, maar daar wil je misschien een toegangspad naar de voordeur voor bezoekers. Een links/rechts schuivende opritpoort waarin je een toegangsdeur integreert, is dan een bijzonder handige én elegante oplossing. Door de poort 1 m (de breedte van het pad) naar rechts te schuiven, kan je bezoekers binnen laten. Dit kan door op een knopje bij de parlofoon te drukken. Nadat de bezoeker is gepasseerd sluit de deur in de houten poort weer automatisch.


Schuifpoort volledig open

Een schuifpoort volledig open, perfect mogelijk. Als je met de wagen aankomt of vertrekt, schuift de poort volledig naar links nadat je op het knopje van de afstandsbediening hebt gedrukt. Al deze bewegingen kunnen eveneens via het codeklavier zodat je – wanneer je te voet of met de fiets aankomt – de poort of de deur kan bedienen. Je kiest zelf wanneer je de schuifpoort terug in het slot laat schuiven.


Voor elke situatie een houten poort

Wat de situatie op je oprit ook is: bij De Sutter Naturally bieden we het gepaste antwoord. En dat begint met een goed gesprek en een voorstel op maat zodat je de houten schuifpoort van je dromen krijgt. We laten niets aan het toeval over en we gaan voor jouw maximaal comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Een houten schuifpoort krijgt zo een extrafijne dimensie.

 

Kom naar onze toonzaal met al je vragen

Expert in residentiële poorten

De ideale houten poort kiezen, perfect afgestemd op je woning. Looks & functionaliteit in perfecte balans. Hoe begin je daaraan? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Alles voor jouw comfort.
* Verplicht veld
Catalogus aanvragen