De buitenkant van een showroom
Over ons
Vanaf zaterdag 1 juli zetten we de poorten van onze nieuwe showroom in Turnhout wagenwijd open, waar de natuurlijke schoonheid van hout tot leven zal komen.

Op deze nieuwe locatie zullen zowel onze omheiningen als een breed scala aan residentiële poorten een plekje krijgen. Verwacht je niet aan een klassieke showroom, maar een heuse belevingstuin uniek in zijn soort. Deze innovatieve showroom is ontworpen om je te inspireren en je de mogelijkheden te tonen van het gebruik van hout als duurzaam en stijlvol materiaal voor jouw woning of eigendom. Je kan er onze nieuwe poortmodellen, de nieuwste snufjes in videofonie en onze tuininrichting en omheiningen ontdekken in een uniek kader. Stap binnen en laat je betoveren door de warmte en charme van hout. 

Indoor belevingstuin  

Bij De Sutter Naturally geloven we in het benadrukken van de natuurlijke pracht van hout. Onze nieuwe showroom is zorgvuldig ontworpen om een oase van rust en inspiratie te creëren. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door de heerlijke geur van vers hout en de warme uitstraling van natuurlijke texturen.  

Uitgebreide collectie 

De showroom is ruim opgezet en biedt voldoende ruimte om onze uitgebreide collectie te bewonderen. We bieden er een uitgebreid scala aan residentiële houten poorten en houten omheiningen. Of je nu op zoek bent naar een elegante draaipoort, een moderne schuifpoort of een robuuste weideomheining, wij hebben voor elk wat wils. Onze getalenteerde experts staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing die past bij jouw behoeften en stijlvoorkeuren. 

Duurzaamheid en kwaliteit 

Bij De Sutter Naturally streven we naar duurzaamheid en uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze houten poorten en omheiningen worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. We werken samen met leveranciers die dezelfde toewijding hebben voor het behoud van het milieu. Onze producten zijn niet alleen prachtig, maar ook bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan jarenlang mee. 

Maatwerk en personalisatie 

We begrijpen dat elke woning of eigendom uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen en personalisatiemogelijkheden aan. In onze showroom kan je de verschillende stijlen, afwerkingen en opties verkennen om jouw houten poort of weideomheining aan te passen aan jouw specifieke wensen. Onze experts adviseren je graag over de beste keuzes die aansluiten bij jouw smaak en de architectuur van jouw woning of eigendom. We nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. 

Een belangrijke mijlpaal 

De opening van onze nieuwe showroom in Turnhout markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven om de schoonheid en veelzijdigheid van hout te vieren. Bij De Sutter Naturally vinden we de perfecte combinatie van esthetiek, duurzaamheid en kwaliteit erg belangrijk. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je onderdompelen in de wereld van houten poorten en omheiningen. Ontdek de tijdloze charme en de eindeloze mogelijkheden die hout te bieden heeft voor je woning. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Sutter Naturally in Turnhout! 

 

Open vanaf 1 juli op volgende momenten: 

Maandag en dinsdag: gesloten 

Woensdag: 13u00-17u00 

Donderdag: 13u00-17u00 

Vrijdag: 13u00-17u00 

Zaterdag: 10u00-17u00

 

Bezoek buiten de openingsuren ook mogelijk na afspraak 

Adres: Everdongenlaan 9 bus 21 - 2300 Turnhout

 

Catalogus aanvragen