Een houten schuifpoort voor opritten met een modern ontwerp en een intercomsysteem
Poorten
Wel of niet investeren in een poort: die vraag houdt je bezig. Kunnen we natuurlijk niet voor jou beslissen, maar je woning of tuin afsluiten met een poort brengt wel enkele voordelen met zich mee. Nog te zwijgen van de visuele aanwinst die een sierlijke houten poort voor je eigendom is natuurlijk. Hier een duwtje in de rug om een houten poort te kopen.

1. Een poort beschermt je (klein)kinderen

Kleine kinderen… ze ontglippen aan je aandacht en ze hollen de straat op. Gevaarlijke situaties die je liever vermijdt. En met een houten poort langs je woning of tegen de straat is het opgelost. Geldt ook voor honden die er graag op uittrekken. Je houdt ze makkelijker in eigen tuin met een poort. Kind of dier, bescherm wat je lief is. Een poort ter afsluiting van je terrein is veilig voor kinderen én honden.

2. Geen toegang voor ongewenste bezoekers

Met een poort schrik je ook inbrekers en ongewenste bezoekers af. Poort dicht, geen toegang. Je verhoogt de veiligheid van je woning en terrein. Zeker met een hoge solide poort van De Sutter Naturally – met volledig massieve balken als kader. Stevigheid troef. Nog een tip voor extra veiligheid: laat parlofonie en video integreren in je poort. Zo weet je altijd wie je binnenlaat.

3. Een poort voor meer privacy

Ook privacy is één van de redenen waarom mensen een poort kopen. Want ook al is het fijn wonen naast je buren of aan die drukkere baan, een poort brengt gegarandeerd meer rust in je tuin of rond het zwembad. Geen inkijk meer, niet zomaar iedereen die je domein kan betreden op elk gewenst moment… de privacy die een poort binnenbrengt in je leven is veel waard.

Tijd om de juiste poort te kiezen

Extra bescherming, veiligheid en privacy. Dat alles is binnen handbereik als je beslist om een poort te kopen. Qua poortmodellen kan je alle kanten uit, dus ook het visuele aspect zit goed. Een draai- of schuifpoort, een recht model, een poort met een boog, smalle spijlen: jij kiest. En om je alvast wat inspiratie te bieden, nodigen we je van harte uit in de toonzaal van De Sutter Naturally in Kampenhout – de referentie voor mooie residentiële poorten.

En verder: voor de installatie en het onderhoud moet je het niet laten. De plaatsing wordt volledig voor je geregeld. De Sutter Naturally biedt excellente projectbegeleiding.

Contacteer ons

* Verplicht veld
Catalogus aanvragen