Intercomsysteem met video op een poort
Poorten
Een houten omheining en poort dienen meestal om je privacy te waarborgen. Betekent natuurlijk niet dat er niemand meer binnen moet kunnen. En dat gaat liefst zo eenvoudig mogelijk. Daarvoor rekenen we bij De Sutter Naturally op een mooie symbiose van verschillende types.

Mix van codeklavier & afstandsbediening 

Kom je met de auto thuis, dan wil je liever niet uitstappen om de poort open te doen. Vooral niet als het regent. Handig is dan ongetwijfeld een afstandsbediening die je in je auto legt. Zo kan je telkens automatisch de poort openen. Als je regelmatig te voet of met de fiets thuis komt, heb je natuurlijk weinig aan de afstandsbediening die in je wagen ligt. En dan is er het toetsenklavier. Code ingeven en klaar.  

“Een grote poort aangevuld met een kleinere tuinpoort is een absolute meerwaarde. Ben je te voet of met de fiets, dan is de kleine poort voldoende. Makkelijk en efficiënt.”

Videofonie & smartphonebediening 

Videofonie is vooral van toepassing als bezoekers moeten aanbellen aan de poort. Het geeft je de mogelijkheid om binnen op een scherm te zien wie er voor de poort staat en tegelijkertijd met die persoon te communiceren. Bovendien kan je met 1 druk op de knop de poort openen. Zo hoef je niet telkens tot in je voortuin te wandelen.  

Ben je niet thuis? Dan reken je op de app op je smartphone. Je bekijkt er eenvoudig de camerabeelden en je kan mensen vanop afstand toegang verlenen. Ongeacht hoever je van de poort verwijderd bent. 

Verenigde krachten 

Qua toegangscontrole is het geen of-ofverhaal, wel en-en. Je hoeft dus geen keuze te maken uit de bovenstaande types. Ga voluit voor die perfecte mix van videofonie met bediening via smartphone, codeklavier en afstandsbediening. Zo kies je elke keer opnieuw zelf hoe je je poort opent. 

Welkom bij De Sutter Naturally om de mogelijkheden wat betreft toegangscontrole van je kwalitatieve en duurzame poort van dichterbij te bekijken. 

Kom langs in onze toonzaal

Catalogus aanvragen