Weideverhuur.be -  de ‘immoweb’ voor weides
Nieuws
weideverhuur.be, een website waar je eenvoudig op locatie en het type accommodatie dat je aanbiedt of zoekt kan filteren. Elke accommodatie is voorzien van een beschrijving, oppervlakte, huurprijs en contactgegevens van de verhuurder. Zo vind je snel en eenvoudig de veiligste oplossing voor je paard.

Weideverhuur.be -  de ‘immoweb’ voor weides 
Robin, een student toegepaste informatica aan de UCLL, had met eigen ogen vastgesteld dat er in België nog geen platform bestond waar weides en stallen eenvoudig te huur aangeboden worden. Als je een accommodatie voor een paard wil huren of verhuren ben je aangewezen op 2dehands of via verschillende Facebook groepen.
Hij ontwikkelde weideverhuur.be, een website waar je eenvoudig op locatie en het type accommodatie dat je aanbiedt of zoekt kan filteren. Elke accommodatie is voorzien van een beschrijving, oppervlakte, huurprijs en contactgegevens van de verhuurder. Zo vind je snel en eenvoudig de veiligste oplossing voor je paard. Iets waar we bij De Sutter Naturally volledig achter staan.
 

De gratis schuilstalgids

Buitendieren, schuilstallen, welzijn & comfort – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We helpen je graag op weg met deze gratis gids vol handige tips en weetjes om je geliefde dieren optimaal te beschermen.

* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen