Met een schuilstal van De Sutter Naturally kies je voor

Kwaliteit

De kwaliteit van onze omheiningen en poorten trekken we door in onze schuilstallen. Onze schuilstallen zijn gemaakt van geïmpregneerd vurenhout van de beste kwaliteit. Ze worden verankerd met grondpinnen waardoor de stal steeds stabiel staat en geniet van natuurlijke verluchting. Bovendien heeft de binnenkant een gladde afwerking, met ijzeren plaatjes op de palen, zodat de stal volledig knabbelproof is. Met een uniek geïsoleerd metalen dak met dakpanmotief en dubbelwandig muren tot 1m20 hoogte is dit luxeverblijf helemaal compleet!

Veiligheid en duurzaamheid

Onze stallen zijn zo ontworpen dat ze de veiligheid van je dieren vooropstellen, onder andere door de onverwoestbare betonplex en het sterke, duurzame hout dat we gebruiken. Een schuilstal in geïmpregneerd vurenhout is een prijsbewuste en ecologisch verantwoorde keuze met 15 jaar anti-rotgarantie. 

Functionaliteit en uitstraling

Een houten schuilstal van De Sutter Naturally is zeker geen overbodige luxe: je dieren gebruiken de schuilplek zowel ’s nachts als overdag. Het is een plaats waar alle soorten buitendieren zoals pony’s, schapen, geiten of alpaca’s de nodige beschutting vinden tegen regen, wind, koude, zonlicht, hitte en insecten. Bij zo’n schuilstal is functionaliteit troef, en daarbij voegt het ook visuele waarde toe aan je eigendom. Kortom, een must-have voor je dier én je weide.

Onze schuilstallen vertrekken steeds van een basismodel dat naar wens kan uitgebreid worden met verschillende opties.