De Sutter Naturally produceert en plaatst verschillende types van houten weidepoorten die perfect passen bij onze landelijke omheiningen. Ze garanderen een mooie en functionele meerwaarde voor je weide. 

Naast de kwaliteit van de poort, besteden we bijzonder veel aandacht aan de degelijkheid van het poortbeslag. Zo gebruiken we RVS-veiligheidsbouten die in elkaar draaien, waardoor de poort geen voor- of achterkant heeft en perfect veilig is langs beide kanten. De poorten kunnen zowel rechts als links gehangen worden. De schuin aflopende bovenbalk maakt dat de poort lichter wordt naar het uiteinde toe, waardoor de poort minder snel gaat afhangen of doorbuigen. Een landelijke weidepoort is dus niet alleen een toegevoegde waarde voor je eigendom, je bent er ook nog eens jaren zoet mee. 

Weidepoorten met robuust en onplooibaar ijzer zonder roestvorming

Onze weidepoorten worden standaard voorzien van uiterst robuust beslag. Het ijzer voor de weidepoorten is een halve cm dik, dus zelfs bij hoge belasting en vele jaren gebruik is plooien of breken uitgesloten. Ook zijn alle onderdelen van het poortbeslag warm verzinkt, wat roestvorming uitsluit. Daardoor genieten onze weidepoorten een minimale levensduur van 20 tot 30 jaar.