Bescherm je dieren tegen de wolf met respect voor de natuur.

Wolfwerende omheining in gerecycleerd kunststof composiet

De Sutter Naturally is een toonaangevende naam in de ontwikkeling en installatie van hoogwaardige, duurzame omheiningen en weidepoorten. Met meer dan 45 jaar ervaring in de sector ontwerpen, produceren en installeren we hoogwaardige omheiningen voor een breed scala aan toepassingen. Onze passie ligt in het creëren van producten die niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook naadloos integreren met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Ons streven naar duurzaamheid heeft ons ertoe geleid om samen met Recybuild Solutions en Gallagher een innovatieve wolfwerende omheining op de markt te brengen.  Recybuild Solutions maakt gebruik van gerecycleerd kunststof composiet (RECO), een materiaal dat de kracht en duurzaamheid van traditionele materialen biedt zonder het milieu te schaden.

Technische Informatie

Onze wolfwerende omheining is ontworpen volgens de aanbevelingen van Agentschap
Natuur & Bos
 met het oog op bescherming van je dieren.

Enkele belangrijke kenmerken zijn:

Hoogwaardig materiaal

We maken gebruik van duurzame wolfwerende Infinity palen voorzien van 6 gaten (waardoor de stroomdraden kunnen getrokken worden).

Hoogte schrikdraad Onze bovenste schrikdraad is bevestigd op een hoogte van 140 cm in de Infinity paal om de spronghoogte van wolven te overtreffen en om de doorgang van wolven te voorkomen.  

De onderste schrikdraad bevindt zich op 15 à 20 cm boven het maaiveld.
Kwaliteit schrikdraad

Hoogkwalitatieve schrikdraad volgens aanbeveling van marktleider Gallagher.

Wolfwerende omheiningen details
Afbeelding van: https://www.natuurenbos.be/wolven

Voor meer informatie, een offerte op maat of vragen, neem gerust contact met ons op.

Contacteer ons

* Verplicht veld