Draadgaas van Tornado
Draadgaas
De Sutter Naturally gebruikt uitsluitend draadgaas van Tornado voor het plaatsen van weideomheiningen. Wij selecteerden zeer bewust Tornado als leverancier. Dit merk focust zich als ontwikkelaar en fabrikant volledig op draadgaas en garandeert topkwaliteit. Het gamma van Tornado bestaat uit verschillende soorten draadgaas. Voor elke situatie en iedere dierensoort biedt Tornado de juiste, veilige en duurzame oplossing.

De gemiddelde kostprijs van draadgaas van Tornado ligt hoger dan andere merken. Wanneer je evenwel de prijs/kwaliteit in rekening brengt, dan kies je met Tornado steeds voor de beste oplossing. 

Standaard 2,5 millimeter dik
Zo werkt Tornado standaard met draadgaas van 2,5 millimeter dikte. Andere merken bieden draadgaas standaard aan van 1,8 à 2,5 millimeter dikte. Deze extra dikte vertaalt zich per lopende meter in een hogere hoeveelheid metaal, bijkomend gewicht maar ook en vooral extra sterkte. 

Draadgaas van Tornado is bovendien altijd duurzaam verzinkt tegen corrosievorming. Hierdoor mag je voor draadgaas van Tornado rekenen op een veel langere levensduur, die deze van de houten palen steeds overtreft.

Voldoende smalle mazen
De mazen van draadgaas van Tornado zijn standaard 8 centimeter breed, terwijl dit in andere gevallen 15 centimeter is. Het bijkomende aantal verticale draden leidt tot voldoende smalle mazen die veilig zijn voor de hoeven van paarden, lama’s, herten, schapen,…. De smallere mazen maakt de omheiningen meteen ook minder gemakkelijk te beklimmen door menselijke indringers.

Grote spankracht
Draadgaas van Tornado hangt door de extra sterkte minder snel door. Het draadgaas kan probleemloos extra spankracht verdragen.  Daarbij is het belangrijk om het draadgaas te laten plaatsen door professionals zoals De Sutter Naturally. 

Het correct opspannen van draadgaas vraagt heel wat expertise en ervaring. Op die manier blijft je draadgaasomheining ook vele jaren na de plaatsing in topconditie.  Zelfs na twintig jaar is het gaas nog niet uitgezakt. Strak opgespannen draadgaas vermindert het risico dat je dieren met hun poten of voeten in de omheining verstrikt geraken. 

Meer weten over de mogelijkheden en troeven van het draadgaas van Tornado? Contacteer De Sutter Naturally.

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen