Over hout
Ben je op zoek naar een makkelijke manier om groene aanslag te verwijderen van diverse oppervlakken? En dit op een milieuvriendelijke en efficiënte manier? Dan biedt Green Cleaner dé oplossing!

Met Green Cleaner verdwijnt groene aanslag als sneeuw voor de zon.

Reinig je omheining of schuilstal met DS Green Cleaner

Ons nieuwe product, DS Green Cleaner, verwijdert groenaanslag op een efficiënte en milieuvriendelijke manier. Groene aanslag verwijderen was nog nooit zo makkelijk.

DS Green Cleaner is een vloeibaar reinigingsmiddel op basis van enzymen voor het grondig reinigen van verscheidene oppervlakken buitenshuis. De speciaal geselecteerde enzymen in het product breken de vervuiling af zoals de enzymen in ons lichaam het voedsel helpen verteren. Een regenbui spoelt het afgebroken vuil voor u weg en activeert de enzymen opnieuw voor een lange nawerking.

DS Green Cleaner heeft daardoor een zelfreinigende werking. Groene aanslag en mos worden verwijderd zonder schrobben. Na 2 weken ziet jouw omheining er weer als nieuw uit. Bovendien zorgt Green Cleaner er niet alleen voor dat groene aanslag en mos verwijderd worden maar ook dat deze na een behandeling minder snel terug groeien; en dit allemaal op een milieuvriendelijke manier.

Meer info over DS Green Cleaner vind je hier 

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen