Een houten veldpoort bevestigd aan houten omheiningen met drie rails en vierkante palen
Poorten
Wist je dat onze authentieke weidepoorten een succesnummer zijn in binnen- en buitenland? Ze zijn niet enkel populair bij paardenliefhebbers, maar ook bij liefhebbers van Engelse en hedendaagse landelijke tuinen.
  • Hedendaagse landelijke look

Wist je dat onze houten poorten vaak opduiken in hedendaagse tuinontwerpen? Een authentieke landelijke weidepoort is niet alleen een mooie toegangspoort tot je paardenweide, maar het kan ook jouw landelijke tuin een stijlvolle toets geven.

Onze traditionele weidepoorten komen goed tot zijn recht in zowel hedendaagse als klassieke landelijke tuinen. Daarom kiezen tuinarchitecten ervoor om deze typisch Engelse poorten te integreren in een landelijk tuinontwerp.

  • Ambachtelijk geproduceerd

Wist je dat onze traditionele weidepoorten nog steeds op een ambachtelijke manier gemaakt worden? Je kan kiezen uit 2 designs die we in eigen huis hebben ontwikkeld. Beide ontwerpen zijn gemaakt uit het sterkste en meest duurzame tropische hardhout (met duurzaamheidsklasse 1) en voorzien het een brandmerk van De Sutter Naturally.

  • 30 jaar garantie

Door een wel doordachte, ambachtelijke constructie met dubbele pen-gatverbindingen zijn al onze poorten meer dan gebruiksbestendig. Daarnaast besteden we bijzonder veel aandacht aan de degelijkheid van het poortbeslag, dat bestaat uit hoogwaardig gegalvaniseerd staal dat wel een halve cm dik is.

Door de combinatie van techniek en topmaterialen kunnen we garanties bieden tot wel 30 jaar op onze weidepoorten uit het topgamma.

  • Zelfbouwpakket

Wist je dat onze poorten geleverd worden met handleiding? Daarin vind je de nodige montage-instructies om gaten te boren en het beslag te monteren. Zo kan je de poort zelf makkelijk (laten) plaatsen. Je kan een weidepoort bij ons ophalen in een gewone aanhangwagen of laten leveren als dat beter uitkomt en zelf plaatsen dankzij de handleiding.

Maakt je poort deel uit van een volledige paardenomheining? Dan raden we je wel aan om gebruik te maken van onze eigen plaatsingsdienst. Onze ervaren plaatsers hebben de nodige expertise en het gespecialiseerde materiaal om jouw omheining piekfijn en kaarsrecht stevig in de grond te bevestigen.

  • Ter zee en ter lucht

Wist je dat onze landelijke weidepoorten geliefd zijn in binnen- en buitenland? Regelmatig verschepen we een van onze poorten per containerschip naar een buitenlandse klant. Voor ongeduldige klanten hebben we zelfs al bestellingen per vliegtuig verzonden. 

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen