Waarom een goede montage belangrijk is voor jouw weideomheining
Over ons
Vaak zijn onze klanten onder de indruk als ze ondervinden hoe snel onze plaatsingsploeg een houten omheining monteert en in de grond verankert. Onze vakspecialisten gaan dagelijks de baan op om paardenomheiningen te plaatsen en gebruiken daarbij in eigen huis ontwikkelde machines die een betrouwbare en piekfijne plaatsing garanderen. We overlopen de belangrijkste aandachtspunten voor een goede montage.

Professioneel materiaal
Om een afrastering stevig in de grond te verankeren, is het juiste materiaal belangrijk. Sommige plaatsers graven een put van 70 cm tot 140 cm diep en gebruiken beton om de palen in de grond te zetten. 
Bij De Sutter Naturally trillen we de palen in de grond waardoor ze meteen loodrecht en stevig vaststaan. Daarvoor hebben we een palentrilmachine ontwikkeld die geschikt is voor elke bodem. Dankzij deze trilmachine kunnen we weidepalen en poortpalen piekfijn verankeren.
Dankzij onze verfijnde lasers en elektronische sensoren staan de palen loodrecht en waterpas. Bovendien zitten ze op die manier op de juiste diepte om stevigheid te garanderen en ziet de omheining er piekfijn uit, zelfs als je weide afhelt of een bocht maakt. 

Ervaren vakmannen
De plaatsingsdienst van De Sutter Naturally bestaat uit meerdere ploegen die dagelijks werken met geavanceerd en gespecialiseerd materiaal. Ze denken mee na over de optimale plaatsing en geven raad als er onverwacht een hindernis opduikt. 

Montage van de dwarsplanken
De montage van de dwarsplanken is eenvoudig als de palen op de juiste hoogte in de grond verankerd zitten. Het perfect afregelen van de weidepoort, vraagt meer tijd. Het wordt dan ook met de grootste zorg uitgevoerd om ultiem gebruiksgemak te verzekeren. 
Om te voorkomen dat je paarden aan omheining schuren of bijten, kan een subtiel weggewerkte schrikdraad een zinvolle aanvulling vormen. 

Bespaar tijd
Plaatsing en montage van een weideomheining bepalen de duurzaamheid ervan. Daarom adviseren we dat je dit overlaat aan vakspecialisten. Zo bespaar je zelf heel wat tijd. Bovendien kan je met een gerust hart genieten van je paarden en van een omheining die pure, landelijke kwaliteit uitstraalt.

Meer info over het vakwerk van onze ervaren plaatsingsploegen? 

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen