Tuigpaardrennen
Over ons
We schenken met DSN 5000 euro extra voor Boven De Wolken bovenop het prijzengeld van Waregem Koerse

Tijdens de 175ste editie van Waregem Koerse namen we met De Sutter Naturally al voor de derde keer deel aan de Charity 4Brain-competitie dat goede doelen steunt. Op de duo-Sulky nam dit jaar niet minder dan meervoudig wereldkampioen veldrijden Niels Albert plaats. Ons team eindigde knap vierde en met onze deelname dragen we ons steentje bij voor Boven De Wolken.
De opbrengst die we bijeen sprokkelden tijdens de Sulky-race tijdens de jaarlijkse hoogmis van de paardenkoers in Waregem, gaat integraal naar Boven de Wolken, de organisatie die ouders met sterrenkindjes ondersteunt. “Het was een spannende race maar we geraakten door de andere deelnemers snel ingesloten”, aldus een tevreden Niels Albert na de race. De ex-wereldkampioen veldrijden racete voor het De Sutter Naturally-team. “We eindigen knap vierde. Het was een mooie wedstrijd en helemaal anders dan veldrijden. Een paard en een sulky heb je natuurlijk minder in je hand dan je eigen fiets. We botsen weleens tegen de wielen van onze concurrenten. Het was een erg mooie ervaring, voor mij een eerste keer op een Sulky”.

We willen met De Sutter Naturally wil niet alleen duurzaam ondernemen maar ook maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen. Al meer dan tien jaar steunen we goede doelen en sinds we in 2019 partner werden van Waregem Koerse, verhoogden we onze maatschappelijke taak nog meer. Bovenop het prijzengeld dat we bijeen sprokkelden, schenken we vijfduizend euro extra aan Boven De Wolken, de organisatie die ouders van sterrenkindjes ondersteunt met foto-herinneringen. We zijn erg tevreden over het verloop van de wedstrijd, maar ook omdat Waregem Koerse opnieuw op de kaart staat. Vorig jaar was het gezien Corona een afgeslankt evenement, dit jaar was het opnieuw een geslaagde editie.

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld
Catalogus aanvragen