Houten vierkante palen met drie gaten voor de planken
Omheiningen
Dat kan zeker. Een golvend terrein met of zonder bochten kan mooi omheind worden. Meer zelfs: een omheining die de natuurlijke bochten van het landschap volgt, zorgt voor een stijlvolle, landelijke look.

Natuurlijke uitstraling

Een paardenweide is zelden waterpas. Het is eerder een uitzondering om een mooi vlak terrein tegen te komen. Maar dat hoeft geen enkel probleem te vormen: om een stijlvolle omheining te kunnen plaatsen, mag je weide gerust golvend of hellend zijn.

Een degelijke houten omheining die meeloopt met het landschap en daarbij de hellingen en de bochten volgt, zal jouw paardenweide een authentieke, landelijke uitstraling geven.

Montage zonder nagels of schroeven

Voor de veiligheid van je paard kies je best voor een afrastering zonder schroeven of nagels. Een omheining met dwarsbalken die door de palen schuiven zorgt voor een veilige en stevige verbinding. Bovendien kan je met deze flexibele verbindingspalen ook natuurlijk ogende bochten maken die de lijnen van het terrein volgen.

Als de weide naar beneden afhelt of een bocht maakt, dan kunnen de standaard verbindingspalen deze natuurlijke vormen perfect opvangen. Maakt je weide een zeer scherpe bocht of helt deze sterk af? Dan frezen we de gaten van onze palen op maat uit onder een speciale hoek.

Vakkundige plaatsing

Een houten omheining op een oneffen terrein plaatsen? Dat laat je best over aan vakmannen. Zij beschikken niet alleen over de nodige expertise om elke bocht of helling te overbruggen, maar brengen ook het benodigde materiaal mee om de stabiliteit en stevigheid te garanderen.

De Sutter Naturally heeft een eigen palentrilmachine ontwikkeld en werkt met laserapparatuur en elektronische sensoren. Zo kunnen we garanderen dat je omheining de volgende 30 jaar stevig verankerd zit in je weide.

Deze techniek maakt het mogelijk om een aflopende paardenweide te omheinen met een ongekende precisie en snelheid.

Contacteer ons

* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen