Over ons
De Sutter Naturally is al 47 jaar dé kwaliteitsreferentie voor prestigieuze houten omheiningen, schuilstallen en poorten. Onze productiefaciliteit in België, distributeurs in 10 landen en wereldwijde leveringen getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en stijl. Waar we in veel landen werken met lokale partnernetwerken, gaan we voor de Franse markt een stap verder: onze eigen afdeling met een lokale vertegenwoordiging.

In Frankrijk heeft Jean-Michel BERNARD meer dan twee decennia lang met zijn bedrijf S.E.B. de groei van onze omheiningen gestuurd. Altijd met een passie voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Vandaag geeft hij echter de fakkel door. Dankzij zijn succes hebben de Groupe Normandie Drainage en de familie De Sutter samengewerkt om deze groei voort te zetten via een nieuwe entiteit: De Sutter Naturally France. 

Paul-Jacques TANVEZ, CEO van Normandie Drainage, is verheugd over de samenwerking: "De Sutter Naturally staat internationaal bekend om zowel de kwaliteit van het hout als de professionaliteit van het team. Dit partnerschap zal helpen om de tevredenheid van onze bestaande klanten in de paardensector te verbeteren, terwijl we nieuwe marktsegmenten verkennen.” 

Onze algemeen directeur in België, Alexander Van Parijs, deelt dit enthousiasme. "Frankrijk, met zijn prachtige landschappen, boerderijen en statige huizen, is een perfecte match voor onze omheiningen en poorten," zegt hij. Samen met de Normandie Drainage Groep willen we onze producten verder promoten in dit prachtige land. 

En er is nog meer goed nieuws: De Sutter Naturally France wordt geleid door Jean-Baptiste ANDRE. Met zijn rijke ervaring in de paardenfokkerij en een passie voor kwaliteit, is hij de geschikte persoon om deze ervaring in te zetten voor de tevredenheid onze klanten. 

De Sutter Naturally France vestigt zich in Normandië, maar we blijven onze omheiningen aanbieden en installeren in heel Frankrijk en zelfs in Franstalig Zwitserland.

Wil je meer weten? Bezoek onze Franse website op www.desutter-naturally.fr en volg ons op sociale media voor alle updates. 

Catalogus aanvragen