omheining in reco
Omheiningen
Unieke grondstof, uniek product! Milieuvriendelijk, stevig, veilig, kleurvast, bestand tegen de tand des tijds, landelijke look, op en top Belgisch. Met palen en planken in innovatief RECO materiaal mag je erop rekenen dat jouw omheining er vele jaren later nog piekfijn bij staat.

Bij De Sutter Naturally gingen we niet over één nacht ijs bij het ontwikkelen van ons nieuwe Infinity gamma. Neen, het is het resultaat van jaren onderzoek naar recycleerbare materialen voor onze omheiningen en andere buitentoepassingen. Infinity is een nieuw, uniek product, gemaakt van 100% gerecycled composiet volgens een bijzonder productieproces.

De duurzaamste oplossing op de markt, met een authentieke landelijke look voor de exclusieve uitstraling van je weide. Want de beschikbaarheid van hout is niet oneindig.

“Iedere vezel is gemaakt uit moeilijk recycleerbare kunststof. De oceanen liggen er vol mee. Wij keren het tij. We verwerken voor jou, je kinderen en je kleinkinderen die afvalberg tot een uiterst stijlvol product. In een eerste fase passen we dit toe op omheiningen. Als unieke aanvulling op ons gerenommeerd houten gamma.” Alexander Van Parijs, CEO De Sutter Naturally

Waarom Infinity? 

  •      RECO: 100% gerecycled composiet, gemaakt van de inhoud van jouw PMD-zakken
  •      Op en top veilig, bye bye splinters, scherpe randen, chemische onderhoudsproducten
  •      Elastisch en flexibel, kunststof mét geheugen, na hitte trekt het automatisch recht
  •      Levenslange garantie, duurzaam en onderhoudsvrij, bestand tegen de tand des tijds
  •      Kleurvast en weersbestendig, kleurstabiliteit getest volgens ISO 4892-3, UV-bestendig, absorbeert geen vloeistoffen
  •      Pure klasse, visueel subliem met stoere schakeringen
  •      Made in Belgium!

Wat met het prijskaartje?

Wist je dat in 1 paal de inhoud van alle PMD-zakken van 1 jaar van een gemiddeld gezin van 4 personen verwerkt is? Het zal je niet verbazen dat het productieproces van Infinity complexer is dan een fabricage met hout. Het eindproduct draagt dan ook een hoger prijskaartje. Maar je krijg er veel voor in return: een langere levensduur met oneindige antirotgarantie, een solide omheining waarbij broos worden en verbrokkelen niet aan de orde zijn, en dit alles met een stijlvolle en landelijke look. 

Infinity is het perfecte alternatief voor hout. Tenzij je nu eenmaal meer houdt van de massieve look van natuurlijk hout. Weet ook dat bij sterke zon, het product kan verbuigen aan één kant. Geen nood, onze RECO materialen hebben een geheugen, waardoor ze na de hitte hun oorspronkelijke vorm weer aannemen. Hout daarentegen doet dat niet. 

Infinity - An ECO beauty all the way

In een notendop: unieke grondstof, uniek product! Milieuvriendelijk, stevig, veilig, kleurvast, bestand tegen de tand des tijds, landelijke look, op en top Belgisch. Met palen en planken in innovatief RECO materiaal mag je erop rekenen dat jouw omheining er vele jaren later nog piekfijn bij staat. Overtuigd?

En mocht je nog vragen hebben… een heleboel antwoorden vind je hier.
 

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen