Nieuwe website De Sutter Naturally
Nieuws
Een bedrijf in constante ontwikkeling doet dit zowel online als offline. Het was dan ook hoog tijd dat de website van De Sutter Naturally in een nieuw jasje gestoken werd.

De nadruk op de nieuwe website ligt in de ervaring. We willen bezoekers eenvoudig begeleiden in de zoektocht naar de gepaste oplossing voor hun dier en eigendom. 


De website geeft de drie pilaren van De Sutter Naturally weer. 

  • Omheiningen & Poorten: Waar je met filters op hout- en/of diersoort eenvoudig en snel een selectie omheiningen en poorten ziet die voldoen aan jouw verwachtingen. 
  • Schuilstallen: Het aanbod van de schuilstallen is aanzienlijk uitgebreid. Naaste de standaard Single en Double schuilstal in grijs geïmpregneerd zachthout, bieden we nu ook maatoplossingen aan in een prestigieuze of moderne uitvoering.
  • Wood Solutions: Ons hout en onze kennis leent zich tot verschillende toepassingen naast omheiningen. Wood Solutions is onze afdeling die bedrijven ontzorgt en ondersteunt met het leveren van kwalitatieve houten grondstoffen, tussen- of eindproducten. Denk hier bijvoorbeeld aan robinia speeltuinen, houten oeverversteviging, signalisatiepalen,… 

Neem gerust een kijkje en laat ons zeker weten wat je ervan vindt.

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen