Paarden op een veld met houten omheiningen met drie rails en planken die door de vierkante palen glijden
Omheiningen
Vraag je je af of een stijlvolle omheining past in jouw budget? De prijs van jouw project wordt bepaald door de grootte van je weide, de gekozen houtsoort, de kwaliteit van de afwerking en de geleverde garantie. Hou je rekening met al deze factoren, dan is een houten omheining een duurzame investering waarvan je jarenlang geniet.

Grootte van je weide

Voor een omheining betaal je een prijs per meter. Voor een grote, afgelegen weide kan je een goedkopere houtsoort kiezen dan voor een weide die grenst aan je huis.

Pure uitstraling in 2 prijsklassen

Want ook de houtsoort bepaalt de prijs van je omheining. Tropisch hardhout heeft een hoger prijskaartje dan grenen zachthout. Met de nodige voorbehandeling gaan beiden jarenlang mee.

Tropisch hardhout heeft een pure, klassieke uitstraling die onweerstaanbaar is voor sommigen, terwijl anderen vinden dat een mooi bewerkte grenen omheining volstaat. Lees hier meer over de verschillen tussen beide houtsoorten.

Kwaliteit van de houtbewerking

Bij de plaatsing van je omheining zie je niet meteen een verschil tussen hout dat zeer goed geïmpregneerd is en onzorgvuldig verduurzaamd hout, tenzij aan het prijskaartje. Maar na 10 jaar begint een houten omheining te rotten als het hout niet goed behandeld is.

Vraag daarom na hoeveel garantie  geldt. Bij De Sutter Naturally geven we 20 jaar garantie op de grenen omheiningen en 30 jaar garantie op omheiningen gemaakt uit tropisch hardhout (duurzaamheidsklasse 1).

Die garantie geven we met een gerust hart omdat we al meer dan 40 jaar houten omheiningen plaatsen. We kennen de kwaliteit van ons hout dus door en door.

Een investering die jarenlang rendeert

Een houten omheining zorgt voor een exclusieve landelijke uitstraling, al vrezen sommigen dat het niet past in hun budget. Wij raden aan om het totaalplaatje in kaart te brengen.

De prijs van een houten omheining bekijk je best over een periode van 30 jaar. Investeer je in een degelijke omheining gemaakt met kwaliteitsvolle materialen? Dan kan je jarenlang genieten van een exclusieve omheining zonder onderhoud of zorgen.

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen