Houten omheiningen met ronde palen, 2 rails en elektrische draden
Over hout
Het nieuwe kwaliteitslabel Densiforce voor alle toepassingen in geïmpregneerd zachthout

De Sutter Naturally zal geen gecreosoteerd hout meer gebruiken voor zijn paardenomheiningen en is daarmee pionier op de Belgische markt

Gecreosoteerde producten worden op de Belgische markt al zeer lang gebruikt voor o.a. treinbiels, tuinhout en omheiningen, vooral omwille van zijn effectieve bescherming tegen houtrot. Het heeft echter ook enkele nadelen zoals de indringende geur en irritatie bij contact met de blote huid.  
Bovendien wordt het gebruik ervan door de nieuwe Europese milieunormen sterk beperkt. Als bedrijf dat duurzaamheid en ecologie als kernwaarden draagt, hebben we dan ook besloten de verkoop van gecreosoteerde omheiningen volledig te stoppen.

De Sutter ontwikkelde nu een productieproces dat milieuvriendelijker is en waarbij de levensduur van het hout evenzeer tot 20 jaar en langer wordt verlengd.

We bieden een perfect ecologisch alternatief met onze nieuwe Densiforce® bruin geïmpregneerde omheiningen, een beschermd merk. De unieke combinatie van oorsprong van het hout, het gecontroleerde droogproces en de impregnatie tot saturatie met een verbeterd impregnatiemiddel maken van Densiforce® - de nieuwe referentie als het gaat om de bescherming van zachthout tegen houtrot. Met het Densiforce®-label bent u zeker van de best mogelijke kwaliteit en duurzaamheid in uw geïmpregneerde zachthouten omheining mét respect voor het milieu. 

Expert in omheiningen

De juiste materialen en uitvoering kiezen voor duurzame, stijlvolle omheining: waar let je op? De Sutter Naturally helpt je kiezen, en begeleidt je optimaal tijdens je aankoop. Ontdek met deze handige startersgids hoe een houten omheining een meerwaarde betekent voor je eigendom.
* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen