De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Royal Tropic Classic: het meest harde en duurzame hout | Prestigieuze diamantkop

Royal Tropic Classic

Prestigieuze uitstraling met klassieke diamantkop

De Royal Tropic Classic is een stijlvolle, solide keuze als paardenomheining. De klassieke, prestigieuze uitstraling van de diamantkop in combinatie met het naadloos in elkaar geschoven hout zijn een absolute meerwaarde voor je weide. Daarenboven vergrijst het tropische hardhout op een natuurlijke manier, waardoor het een prachtige patine verkrijgt. Authentieke uitstraling voor je weide, waar je jarenlang van geniet.

Eigenschappen

  • Gemaakt van het meest harde en duurzame tropische hout.
  • Glad geschaafde vierkante palen van 10 x 10 cm, met planken geschoven door de palen voor een solide verbinding zonder gevaarlijke schroeven en nagels.
  • Prestigieuze uitstraling door de klassieke diamantkop.
  • Authentieke en landelijke look door de natuurlijke vergrijzing, die het hout een prachtige patine geeft.
  • Van deze paardenomheining geniet je minimaal 30 jaar zonder onderhoud.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 2 planken
1m20 3 planken
1m40 3 planken
1m60 4 planken

Kenmerken

  1. Vierkante palen van 10 x 10 cm met diamantkop
  2. Natuurlijk vergrijzend tropisch hardhout
  3. Een natuurlijk ogende meerwaarde voor je weide

Opties

Een close-up van een houten hek met een draad eraan.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Houten omheining met vierkante palen, 2 rails en draadgaas erop

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.