Over ons
Begin dit jaar werd Lenaerts Houten Poorten uit Bonheiden overgenomen door De Sutter Naturally. 2022 was een transitiejaar waarin de overgang naar het nieuwe bedrijf en de nieuwe naam zorgvuldig werd voorbereid. Tientallen jaren aan knowhow en vakkennis werden overgedragen, om onze klanten dezelfde kwaliteit te kunnen blijven garanderen.

Nu 2023 nadert zal Lenaerts Houten Poorten op 1 jan ’23 volledig geïntegreerd worden in De Sutter Naturally. De showroom in Bonheiden blijft nog even op de huidige locatie, maar voortaan in een nieuwe look en dus met een nieuwe naam: De Sutter Residential Gates. Ook onder de nieuwe naam zullen wij garant blijven staan voor maatwerk, vakmanschap en kwaliteit. Mooie, kwaliteitsvolle & duurzame houten poorten, synoniem voor onderhoudsvriendelijk maatwerk dat esthetisch matcht met je woning én waarvan je levenslang geniet. Voor minder gaan we niet.

Verwacht je aan een technisch hoogstaand product, aan een knap staaltje moderne ambacht, vakkundig bij jou geplaatst, inclusief een oerdegelijke service en projectbegeleiding. Bovendien zullen we het huidige aanbod uitbreiden met innovatieve houten tuininrichting. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen je oprit klasse uitstraalt maar je ganse tuin één mooi geheel vormt. Alles voor het comfort van onze klanten. Volledig in lijn met de filosofie van moederbedrijf De Sutter Naturally, al meer dan 45 jaar dé kwaliteitsreferentie voor poorten, omheiningen en schuilstallen.

De Sutter Residential Gates: andere naam, zelfde service!

Catalogus aanvragen