Een houten oprit draaipoort met verticale planken en een intercomsysteem
Poorten
Je woning of tuin afsluiten met een poort biedt je heel wat voordelen. We sommen de belangrijkste 5 voordelen van een houten inritpoort voor je op

Wel of niet investeren in een poort: die vraag houdt je bezig. Kunnen we natuurlijk niet voor jou beslissen, maar je woning of tuin afsluiten met een poort brengt wel enkele voordelen met zich mee. Nog te zwijgen van de visuele aanwinst die een sierlijke houten poort voor je eigendom is natuurlijk. Een kwaliteitsvolle inritpoort is dan ook de kers op de taart van een mooie woning en dito oprit. Die heet je bezoekers in gepaste stijl welkom én ze biedt nog enkele andere voordelen. Hier vertellen we je graag waarom het plaatsen van een inrijpoort een excellent idee is.

Dit zijn de 5 voordelen van een houten poort voor jouw tuin:

1. Een poort beschermt je (klein)kinderen

Kleine kinderen… ze ontglippen aan je aandacht en ze hollen de straat op. Gevaarlijke situaties die je liever vermijdt. Met een houten poort langs je woning of tegen de straat is dit snel opgelost. Geldt ook voor honden die er graag op uittrekken. Je houdt ze makkelijker in eigen tuin met een poort. Kinderen en huisdieren kunnen veilig buitenspelen en rondhollen naar believen. Bewegingsvrijheid is een van de voordelen van een houten poort, terwijl je dierbaarste bezit toch goed beschermd is. Een poort ter afsluiting van je terrein is veilig voor kinderen én honden. Dat is pure levenskwaliteit.

2. Geen toegang voor ongewenste bezoekers

Geen ongewenste bezoekers op je domein – yes please. Met een poort schrik je inbrekers en ongewenste bezoekers af. Poort dicht, geen toegang. Enerzijds is er van buitenaf minder inkijk, anderzijds zorgt een inrijpoort ook voor bescherming in je tuin. Dankzij een robuuste inrijpoort geniet je woning en terrein van meer bescherming en veiligheid. Zeker met een hoge solide poort van De Sutter Naturally – met volledig massieve balken als kader. Stevigheid troef. Nog een tip voor extra veiligheid: laat toegangscontrole met videofonie integreren in je poort. Zo weet je altijd wie je binnenlaat.

3. Een poort voor meer privacy

Ook privacy is één van de voordelen van een houten poort. Want ook al is het fijn wonen naast je buren of aan die drukkere baan, een poort brengt gegarandeerd meer rust in je tuin of rond het zwembad. Geen inkijk meer, niet zomaar iedereen die je domein kan betreden op elk gewenst moment… de privacy die een poort binnenbrengt in je leven is de investering meer dan waard.

4. Een inritpoort, dat is luxe

Statige chique, stijlvolle elegantie, een toonbeeld van moderniteit… met een inrij- of inritpoort zet je meteen de gewenste toon. Goed voor een luxegevoel en meer charme voor je woning, terwijl de waarde van je eigendom stijgt. Een inrijpoort in hoogwaardige materialen, zoals padoek of Accoya, kan helemaal op maat gemaakt worden. De integratie van automatisatie en toegangscontrole via videofonie in je poort maakt het plaatje compleet.

5. Inrijden & veilig parkeren

Een inrijpoort biedt meer mogelijkheden om goed te kunnen binnenrijden en parkeren dankzij de 2 vleugels van de poort die je vaak kan openzetten, of het grotere oppervlak van een poort dat uit 1 geheel bestaat. Een belangrijk voordeel in vergelijking met kleiner hekwerk. Je opent de inrijpoort automatisch en voertuigen rijden handig binnen. Veilig parkeren is ook aan de orde, want een inrijpoort sluit het geheel geweldig goed af. Je wagens zorgeloos buiten laten staan tijdens de nacht is één van de voordelen van een houten poort.

 

Klaar voor een mooie & duurzame entree?

Je begrijpt het: een inrijpoort biedt een hoogwaardige uitstraling, maximaal comfort, optimale veiligheid en de nodige vrijheid om te openen en sluiten wanneer je wil. Allemaal voordelen van een houten poort, het neusje van de zalm binnen het segment inrijpoorten. Bij De Sutter Naturally hebben we hiervan ons vak gemaakt. Pure meerwaarde wacht op je. Verwacht je aan een technisch hoogstaand product, van grondstoffen tot balken in eigen atelier verwerkt.

 

Tijd om de juiste poort te kiezen

Extra bescherming, veiligheid en privacy zijn voordelen van een houten poort. Dat alles is binnen handbereik als je beslist om een poort te kopen. Qua poortmodellen kan je alle kanten uit, dus ook het visuele aspect zit goed. Een draai- of schuifpoort, een recht model, een poort met een boog, smalle spijlen: jij kiest. En om je alvast wat inspiratie te bieden nodigen we je van harte uit in onze toonzaal in Bonheiden.

En verder: voor de installatie en het onderhoud moet je het niet laten. De plaatsing wordt volledig voor je geregeld. Bij De Sutter Naturally bieden we je, bovenop een hoogstaand product, ook excellente projectbegeleiding.

Catalogus aanvragen