De Sutter Naturally blijft uitbreiden
Over ons
De Sutter Naturally blijft groeien en zoekt 10 nieuwe collega’s om het team te versterken! Ben jij de plaatser, magazijnbeheerder, productiemedewerkers, purchase officer of inside sales die we zoeken?

Ondanks de vreemde tijden in de houtsector, blijven we bij De Sutter Naturally groeien en dus ook uitbreiden. Deze uitbreiding is enkel mogelijk met de juiste mensen. Daarom zijn we opzoek naar 10 nieuwe collega’s.

  • We zoeken zowel plaatsers van omheiningen voor ons filiaal te Kampenhout als Zulte. Als plaatser ben je een belangrijke sleutelfiguur die onze omheining volledig tot zijn recht laat komen bij de klant. Je werkt met een team dat kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en service hoog in het vaandel draagt.
  • In Kampenhout zoeken we een gemotiveerde magazijnbeheerder. Als magazijnbeheerder werk je nauw samen met jouw collega’s van aankoop en productie. Je coördineert het team van 2 collega’s. Je bent eindverantwoordelijk voor de dagdagelijkse werking in het magazijn en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klant/leveranciers.
  • Heb jij net als Geppetto een hart voor hout en heeft een CNC machine voor jou geen geheimen? Dan ben jij misschien wel de man of vrouw dat we zoeken voor onze productie in Kampenhout.
  • Als purchase officer sta je in voor de volledige aankoopflow van hout vanaf de grondstof tot het afgewerkt product. Door je proactieve aanpak is het bedrijf steeds voorzien van de nodige voorraad en dit tegen de beste condities (prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid).
  • Ben je gebeten door sales en houd je van internationale contacten? 
    Dan is de functie van inside sales officer iets voor jou. Met je commerciële flair adviseer je onze Europese klanten over ons productgamma zowel per telefoon als per mail. Je denkt mee in functie van hun behoeften en zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking.

Wil je meer weten over deze functies? Bekijk de volledige vacatures op:

Jobs

Niet gevonden wat je zocht in ons jobaanbod? Je kan vrijblijvend een spontane sollicitatie indienen. Stuur je CV en motivatie naar Jobs@desutter-naturally.com

 

De gratis schuilstalgids

Buitendieren, schuilstallen, welzijn & comfort – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We helpen je graag op weg met deze gratis gids vol handige tips en weetjes om je geliefde dieren optimaal te beschermen.

* Verplicht veld

Gerelateerde producten

Catalogus aanvragen