De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor paardenweides | Ontdek Square black: zwarte, robuuste elegantie | Geïmpregneerd hout van de hoogste kwaliteit

Square Black

Een unieke uitstraling met een omheining van geïmpregneerd zachthout in het zwart

Geef je domein een bijzondere touch met de Square Black paardenomheining. Deze uitvoering met eerst groen en dan zwart geïmpregneerd grenenhout oogt stoer, rustiek en tijdloos. Van deze omheining geniet je jarenlang. De glad geschaafde vierkante palen zijn robuust en gemaakt van hout van de bovenste plank. Niet alleen is de weideomheining enorm stevig en veilig, deze keuze vergt ook geen enkel onderhoud. En dat voor minstens 20 jaar. 

Eigenschappen

  • Robuuste, vierkante palen van 12 x 12 cm.
  • Afgeronde, glad geschaafde planken die door de palen schuiven voor een solide verbinding, zonder gevaarlijke nagels of schroeven.
  • Grenenhout van de beste kwaliteit, gedroogd in de oven voor impregnatie wat maximale verzadiging geeft voor het zwarte impregnatieproduct.
  • Geen onderhoud nodig tijdens een minimale levensduur van 20 jaar.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 2 planken
1m20 3 planken
1m40 3 planken
1m60 4 planken

Kenmerken

  1. Robuuste, vierkante palen van 12 x 12 cm met afgeronde kop
  2. Zwart geïmpregneerd grenenhout van de beste kwaliteit
  3. Solide verbinding zonder schroeven of nagels

Opties

Draadgaas op de omheining - professioneel opgespannen

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.
Kleinveedraad - gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen

Kleinveedraad

Deze elegante en duurzame oplossing, beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.