De Sutter Naturally | Houten omheiningen voor weides | Ontdek Massive: de typische ronde, robuuste paal | Glad, geïmpregneerd of gecreosoteerd hout

Massive

Typische ronde, robuuste paal: sterk én elegant

Deze omheining met ronde paal oogt traditioneel en is zeer solide. Onze Massive uitvoering is beschikbaar in zowel Densiforce® groen als bruin, met steevast duurzaam resultaat. Voor impregnatie drogen we het hout in de oven, wat zorgt voor een maximale productverzadiging. We schuiven de afgeronde, glad geschaafde planken door de palen heen voor een solide verbinding zonder nagels of schroeven. Dat biedt niet alleen een visuele meerwaarde voor je eigendom, maar ook veiligheid voor mens en dier. 

Eigenschappen

  • Rond gefreesde palen van 14 cm diameter met een absolute sterkte.
  • Solide verbinding van de palen en planken, zonder gevaarlijke nagels of schroeven.
  • Grenenhout van de beste kwaliteit, gedroogd in de oven voor impregnatie wat maximale verzadiging geeft voor het groene of bruine impregnatieproduct.
  • Minimale levensduur van 20 jaar.
  • Vervaardigd volgens ons unieke Densiforce® productieproces, garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Uitvoeringen

Hoogte
1m20 a 1m30 2 planken
1m20 a 1m30 3 planken
1m40 a 1m50 3 planken

Kenmerken

  1. Ronde palen met een diameter van 14 cm
  2. Groen of bruin Densiforce® grenenhout
  3. Naadloze verbinding zonder nagels of schroeven

Opties

Elektriciteit

We plaatsen een stroomdraad op de omheining die zowel de omheining als de dieren beschermt. De elektriciteit voorkomt dat de dieren gaan knagen en schuren aan het hout. Ook de poort kunnen we elektrisch beschermen. We plaatsen het circuit met ringisolatoren of w-isolatoren.

Draadgaas op de omheining

We rusten je omheining uit met professioneel opgespannen draadgaas. Door de kleine mazen, kan je naast paarden ook andere dieren (kleinvee, pluimvee, enz.) in de weide houden, of juist zorgen dat andere dieren er niet inkomen. Ons draadgaas is beschikbaar in verschillende hoogtes.

Kleinveedraad

Deze elegante en duurzame oplossing, beschermt zowel kleine als grote dieren. We plaatsen de gegalvaniseerde staaldraad door de palen heen.

Onze aanpak

De Sutter Naturally biedt de beste zorg, bescherming en veiligheid voor je viervoeter, uitstekende service voor jou en een meerwaarde voor je eigendom.